Akoestische isolatie

In alle industrietakken wordt gebruik gemaakt van heel veel verschillende apparatuur en machines. Veiligheid op het werk is de basis voor goede resultaten. Comfort op het werk is net zo belangrijk. Veel apparaten en machines maken lawaai dat vaak de wettelijke limiet overschrijdt. De hedendaagse industriële technologie maakt het mogelijk om akoestische isolatie toe te passen. Akoestische isolatie minimaliseert de geluidsoverdracht van apparaten en machines en zorgt voor veiligheid en comfort op het werk.

Bescherming tegen geluidsoverlast

Het lawaai dat geproduceerd wordt tijdens het gebruik van industriële apparatuur wordt beperkt met akoestische isolatie. De akoestische isolatie van het bedrijf Thermal-Tech wordt uitgevoerd met gebruik van een geavanceerde technologie en voldoet aan alle criteria op het gebied van duurzaamheid, prestaties en milieuvriendelijkheid. De akoestische isolatie wordt uitgevoerd met moderne technologie en voldoet aan alle DIN- en ISO-normen die gelden in de Europese Unie.

We voeren akoestische isolatie uit voor:

  • Blazers
  • Kanalen
  • Turbines
  • Filters
  • Aggregaten
  • Ventilatoren
  • Zeef

alsook andere uitrusting tegen geluidsoverlast.

Akoestische isolatie - Isolatiebedrijf Thermal-Tech

Thermal-Tech specialiseert zich tevens in het ontwerpen en uitvoeren van innovatieve oplossingen op het gebied van industriële akoestiek voor de zware en lichte industrie. Deze technologieën verbeteren de veiligheid van de industrie en minimaliseren de schadelijke overdracht van geluidsgolven.

Thermal-Tech is tevens een expert op het gebied van brandwerende isolatie, het gebruik en uitvoering waarvan zeer belangrijke elementen zijn voor de werking en veiligheid van de industriële sector.

Ons bedrijf is ook gericht op de uitvoering van andere soorten isolatie, o.a. brandwerende isolatie. U bent van harte welkom voor een gedetaleerde aanbod.

Akoestische isolatie - Geluidsomkastingen