Brandwerende isolatie

Brandwerende isolatie voor idustriele en bouwinstallaties is uiterst belangrijk. Instalatiesystemen moeten zorgvuldig beveiligd worden op het gebied van een directe beveiliging tegen hoge temperaturen en het vuur. Brandwerende isolatie is ook van groot belang voor beveiliging van metalen constructies, welke draagconstructie zijn, en welke het gebouw, in geval van brand, tegen instorting beschermen.

Brandwerende isolatie - Isolatiebedrijf Thermal-Tech

Een hoogste, volledige beveiliging tegen de ontsteking is gegarandeerd door isolatielagen van A1, A2 classe. Het zijn ontbraandbare producten, ontstaan op basis van minerale wool, brandbestendig. Minerale wool is gemaakt van meer dan 90% van organische materialen, en is volledig bestendig tegen extreem hoge temperaturen.

Thermal-Tech biedt u de volgende systemen met betrekking tot passieve brandbeveiliging aan:

  • brandwerende beveiliging van ventilatiekanalen
  • brandwerende beveiliging van instalatiesaansluitingen
  • brandwerende beveiliging van metalen en betonconstructies
  • brandwerende beveiliging van kabelbandages en kabeldoorvoeren

Met gebruik van minerale of ceramische wool isloleren we alle brandwerende industriele instalaties en systemen, welke de verspreiding van het vuur tussen de instalatiedelen voorkomen.

Brandwerende isolatie - Isolatiebedrijf Thermal-Tech
Brandwerende isolatie - Isolatiebedrijf Thermal-Tech

Isolatie en isolatiematerialen van het bedrijf Thermal- Tech, door de garantie van een hoogste kwaliteit, volledige veiligheid en een efficiënte en snele montage, voldoen volledig aan huidige vereisten. We bieden een uitgebreide brandwerende voorzieningen voor metalen constructies, in openbare ruimtes, woongebouwen, en industrie aan.

U kunt ook onze offerte mbt onze koelisolatie bekijken.

Welkom bij samenwerking!
Thermal- Tech Thermische Isolatiesystemen