Thermische isolatie van een filter - Isolatiebedrijf THERMAL-TECH

Voor een Frans bedrijf uit de energetische sector hebben we een thermische isolatie van een filter uitgevoerd. Het geheel van de werkzaamheden werd uitgevoerd op het terrein van assemblagefabriek op grondgebied Polen en werd verdeeld in drie fases. Reikwijdte van onze werkzaamheden omvatte de uitvoering en lassen van steunconstructie
Reikwijdte van onze werkzaamheden omvatte de uitvoering en lassen van steunconstructie voor buitenste mantel tezamen met de uitvoering en en lassen van steunconstructie voor isolatie.
Thermische isolatie van de filter bestond uit montage van de platen van minerale wool van bedrijf Rockwool, met dikte van 80mm en dichtheid van 100kg/m3, alsook van montage van tweede isolatielaag, gemaakt van minerale wool van bedrijf Rockwool met dikte van 30mm en dichtheid van 80 kg/m3.
De beschermende mantel uitgevoerd van trapezium- aluminiumplaat stucco met dikte van 0,8mm. De uitvoering van alle noodzaakelijke afwerkingen en controleopeningen voor luiken gemaakt van gladde plaat stucco.
Reikwijdte van uitgevoerde werkzaamheden omvatte de oppervlakte van 160 m2.