Isolatiewerkzaamheden Mostostal Power Development

Isolatiewerkzaamheden Mostostal Power Development

Het bedrijf Thermal-Tech heeft de eerste fase van isolatiewerkzaamheden voor de volgende taak afgerond: ” Het bouwen van Energieblokken nr. 5 i 6 te PGE GiEK SA Afdeling Elektriciteitscentrale Opole” voor Mostostal Power Development.
Werkzaamheden hadden betrekking op de uitvoering van de complete isolatie van verwarmingspijpleidingen in ketelhuizen van Blok nr. 5. Thermal-Tech Sp. z o.o. heeft een compleet pakket aan materiaal voor de uitvoering van bovengenoemde taak geleverd.
Onze werkzaamheden omvatten de montage van thermische isolatie, welke bestond uit afdekhoes ParocHvacSectionAluCoat en minerale wool met een dikte van 30 mm. We hebben uitgevoerd, geleverd en gemonteerd een complete beschermende mantel van verzinkt plaat. Voor kraag verbindingen, buizen en dergelijke, zijn afneembare kappen uitgevoerd, gevuld met isolatie van minerale wool met een dikte van 30 mm.
Montage van thermische isolatie op pijpleidingen van CV van de ketel in Blok nr. 5 omvatte de lengte van meer dan 1100 meter. De oppervlakte van uitgevoerde isolatie omvat ongeveer 800 m2.

U bent welkom om het tabblad UITVOERINGEN te bezoeken [Isolatie van verwarmingspijpleidingen in ketelhuizen] en de foto’s van onze werken te bekijken.

Isolatiewerkzaamheden Mostostal Power Development - Polen