Isolatiewerkzaamheden op het terrein van Elektriciteitscentrale Jaworzno

Isolatiewerkzaamheden op het terrein van Elektriciteitscentrale - Polen

Thermal-Tech Sp. z o.o. heeft isolatiewerkzaamheden in het kader van het project “Het bouwen van Blok 910 MW Elektriciteitscentrale Jaworzno III op het terrein van Elektriciteitscentrale Jaworzno uitgevoerd.
Tot nu toe zij door ons werkzaamheden uitgevoerd op een absorber en een storage reservoir voor het legen. Onze werkzaamheden omvatten de uitvoering van isolatie van minerale wool met een dikte van 50 mm, de uitvoering van draagconstructie onder beschermende mantel, montage van beschermende mantel van verzinkt, gegalvaniseerd plaat. We hebben ook alle noodzaakkelijke plaatwerk en afdichtingen uitgevoerd en gemonteerd.
Werkzaamheden op een storage reservoir voor het legen, respectivelijk op een absorber, omvatten montage van isolatie van minerale wool en montage van beschermende mantel.

Door ons bedrijf uitgevoerde werken omvatten totaal: een absorber 3550 m2 en een storage reservoir voor het legen 1450 m2.

Meer informatie mbt het afgeronde project vindt u in het tabblad UITVOERINGEN [Isolatie van een absorber en een storage reservoir voor het legen – Polen]

Isolatiewerkzaamheden op het terrein van Elektriciteitscentrale 1
Isolatiewerkzaamheden op het terrein van Elektriciteitscentrale 2