KOSTENBESPARING EN ECOLOGIE

MODERNE ISOLATIEMETHODEN

Energiebesparing heeft tegenwoordig bijzondere betekenis, vooral door stijgende prijzen van de niet- hernieuwbare grondstoffen. Tegenover dit verschijnsel komen op de markt diensten met betrekking tot moderne isolatie methoden. Een daarvan is gebruik van polyurethanschuim voor warmte- isoleren, welke een duurzame en onvergelijkbare methode ten opzichte van andere isolatiemethoden is met betrekking tot warmtebesparing, en bijgevolg kun je besparen op jouw energiefactuur, omdat spuitmethode met gebruik van schuim warmteverbruik zelfs tot 60% verminderd.

Dankzij spuitmethode wordt op dergelijke manier elke kier gedicht zodat er gelijke laag zonder thermische bruggen ontstaat. Spuitmethode met polyurethanschuim maakt mogelijk de isolatie van bijzonder gecompliceerde constructucties met onregelmatige vormen. Daarbij, dankzij de nieuwe dichte cel structuur, is vochtbestendig , waardoor wordt er geen gebruik gemaakt van ventilatiesleuven.

Isolatie met polyurethanschuim werd ook goedgekeurd voor gebruik in voedingsindustrie, wat bewijs dat het niet toxisch is en veilig voor mensen en het millieu. Spuitmethode brengt met zich mee niet alleen energiebesparing, maar ook laat in het gebouw een gezond en higiënisch klimaat behouden.

Bij het slopen kan de schuim hergebruikt en bewerkt worden. Ze vormt geen voedsel voor insekten en knaagdieren. Bovendien is ze volkomen neutraal voor vernietigende factoren, zoals: gisten, schimmels en bacteriëen.

Moderne isolatie methoden- ecologie
Moderne isolatie methoden- kosten besparen