Prefabricatie van metalen isolatiedekken

Toegepaste isolatie in de industrie is een belangrijk element van apparaten. Goed uitgevoerde isolatie met toepassing van high-tech montage en de meest moderne materialen is de basis voor een efficiënte werking van machines en apparaten. Dankzij professioneel uitgevoerde isolatie wordt er energie bespaard en de hele machinerie ontvangt de noodzakelijke bescherming.

Goede mechanische bescherming van de isolatie is van essentieel belang voor de goede werking ervan. Elk apparaat kan een mechanische beschadiging krijgen of eventuele defecten tijdens het gebruik ervan. De isolatie en de juiste bescherming garanderen de effectiviteit van de werking van het apparaat gedurende een lange periode. Zonder toepassing van middelen voor een goede bescherming van de elementen van het apparaat zal de effectiviteit van de aangebrachte isolatie ook worden verminderd. Om die reden is het gebruik van extra bescherming van de isolatie zeer belangrijk en noodzakelijk.

Thermal-Tech heeft een perfect uitgeruste productiehal. Dankzij deze werkplaats en een team van experts garandeert Thermal-Tech veiligheid in de industrie en kan het voldoen aan de moeilijkste taken. Het bedrijf biedt een breed scala aan elementen en afmetingen. De vestiging garandeert de productie van de meest complexe en ingewikkelde systemen die worden vereist door de klant. De prefab van isolatie is een van de belangrijkste specialisaties van het bedrijf.

Soorten isolatie-afschermingen

Prefab van afschermingen is één van de belangrijkste activiteiten van het bedrijf Thermal-Tech. De producent maakt isolaties op het hoogste technologische niveau in overeenstemming met de hoogste Europese normen. De metalen afscherming garandeert de veiligheid van de uitgevoerde isolatie. Thermal-Tech biedt een breed scala aan isolatie: metalen isolatie, aluminium isolatie, isolatie van aluzink, isolatie van roestvrij staal of isolatie van zuurbestendig staal die de bescherming van apparaten en de toegepaste technologische isolatie garanderen waardoor de effectiviteit en de levensduur van de industriële machines toeneemt. De bescherming van de toegepaste isolatie is de basis voor een goede werking ervan.

Isolatiedekkens maken we van:

  • Alluminium
  • Beschermingsstaal
  • AL/ZN
  • Roestvrij staal
Prefabricatie van metalen isolatiedekken - Thermal-Tech

Indien men de keuze maakt voor de toepassing van isolatie is het noodzakelijk in de moderne industriële productie deze isolatie zo goed mogelijk te beschermen. Voor de uitvoering van deze zeer belangrijke werkzaamheden is het het waard een team van professionals te kiezen met veel ervaring die gebruik maken van de meest moderne technologieën.

We nodigen u uit om overige posities van onze ruime aanbod mbt. Diensten technische isolatie te bekijken.

Prefabricatie van metalen isolatiedekken